Βιοτεχνία Εκτυπώσεων

Η εταιρεία μας διαθέτει δική της βιοτεχνία εκτυπώσεων (τηλ.2103211088 e-mail: workshop@kyriacou.gr) με σύγχρονα μηχανήματα χρυσοτυπίας, φλεξογραφίας και μεταξοτυπίας.

Το εύρος των δυνατοτήτων μας είναι μεγάλο (πολυχρωμίες, ανεξίτηλα χρώματα, ανάγλυφες εκτυπώσεις κλπ) και ο χρόνος παράδοσης δεν ξεπερνά τα ελάχιστα αναγκαία περιθώρια.

Ο εξοπλισμός μας σε επιμέρους διαδικασίες είναι πλούσιος και αυτό μας δίνει κάθε φορά και ανάλογα με τις απαιτήσεις, ευελιξία και δυνατότητα εναλλακτικών λύσεων. Το αποτέλεσμα είναι ότι η ποιότητα που προσφέρουμε βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο επειδή χρησιμοποιούμε τα ακριβώς κατάλληλα τεχνικά μέσα για κάθε διαφορετική εκτύπωση (χρωματικοί συνδυασμοί, θέματα με λεπτομέρειες, πλακάτα κλπ).

Η όλη λειτουργία της βιοτεχνίας μας πλαισιώνεται απ’ όλα τα αναγκαία περιφερειακά μηχανήματα (τυλιχτικά, ξακριστικά κλπ) και αυτό μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε το προϊόν μας στη μορφή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Εκτός από λογότυπα και ουδέτερα θέματα αναλαμβάνουμε και δικά σας σχέδια εκτύπωσης που θα παραμένουν κατοχυρωμένα.

Μας ενδιαφέρει πάντα η γνώμη σας και τα σχόλια σας και πιστεύουμε ότι το άριστο αποτέλεσμα έρχεται με την αμοιβαία κατανόηση και το πνεύμα σεβασμού στις ανάγκες σας.